İstanbul Dış Cephe Kaplama Firmaları


İstanbul Dış Cephe Kaplama Firmaları

Dış Cephe Kaplama Firmaları

İstanbul'da dış cephe kaplaması yapan firmalar en iyi hizmeti alacağınız yeri arıyorsanız artık aramaktan vazgeçebilirsiniz. Zira aradığınızı buldunuz. Mimarca Söve ve dış cephe kaplaması ile mantolama Ürünleri ısı yalıtımı sizler amacıyla en nitelikli hizmetleri en yüksek kaliteli materyali kullanarak sunmaktadır. Dış cephe kaplaması ile Iısı yalıtımı programlarımızdan anında faydalanabilir, kusursuz fiyatlarla en iyi neticelere ulaşabilirsiniz. Firmamız bedava keşif hizmeti ile sizlere en iyi dış cephe kaplama hizmetini sunar.

dış cephe kaplaması ile mantolama adı sunduğumuz prosedür binalarınızın dış cephesine uygulanan ısı yalıtım sistemidir. Ülkemizde uzun senelardır enerji tasarrufu ve bölgesel faktörler hedefli uygulanan bu teknik tasarruf tedbirlerini çoğaltmak hedefli uygulanan en yalın teknikdir. İstanbul ısı yalıtımı firmaları evinizde ısınma ve serinleme hedefli kullandığınız kombi, kalorifer, klima ve aynısı cihazlarınızın yaydığı enerjiyi olduğu ortama hapsederek tasarruf sağlar.

Sağladığı tasarruf ile daha az fatura ödemesi yaparsınız. dış cephe kaplaması ile mantolama ile hem kendi cebinize tasarruf sağlayabilir hem de ülke ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz. Sistem bina dış cephesine duvarın tamamını kaplayacak şekilde uygulanması gerekir, ısı yalıtım levhaları ile doğru ve düzgün şekilde kaplanmalıdır.

Dış Cephe Kaplaması ile Mantolama Nerelere Yapılır?

dış cephe kaplaması ile mantolama genel olarak binaların dış cephelerine kaplandığı gibi iç cephelere de kaplan maktadır. Soğuk hava depoları, garaj kapıları gibi değişik alan etraflarına de ısı yalıtımı programı yapılabilmektedir. Konforlu bir hayat kısmı oluşturma adına bütün bölgelere uygulanan teknik doğru vakitte ve işini bilen şahıslar doğrultusundan yapılması gerekmektedir. Aşırı sıcak ve soğuk havalarda yapılması makul değildir.

dış cephe kaplaması ile mantolama, mantık olarak yapının dış cephe kaplaması tekniği ile ısı yalıtımına tabi tutulmasıdır. Bu yalıtım programları yapının inşa bileşenlerinin de ısı değişikliklerinden etkilenmesini engellediğinden en yararlı ısı yalıtım tekniği olarak tanımlanır.

Modern yapı teknolojilerinin tamamında ısı yalıtımı ana inşa bileşenidir. Fakat ülkemizde prosedüriş dönemde mecburi olmadığından yapıların nerdeyse hiç birinde kullanılmamıştır.

Mevcut yasalara göre yeni uygulanan binaların ısı yalıtımı yaptırması mecburidur. Bu amaçla İstanbul dış cephe kaplaması ile mantolama Şirketleri ile irtibata geçmeniz ve yapınızı yönetmeliklere makul biçimde yalıtmanız gerekmektedir. Enerji performansı yönetmeliği kapsamında ısı yalıtımının enerji kimlik belgesi verilebilmesine izin vermesi gerekir. dış cephe kaplaması ile mantolama şartnamesinin de buna makul biçimde hazırlanıp kusursuz biçimde uygulanması gereklidir.