Dış Cephe Söve Malzemeleri Hangileridir?


Dış Cephe Söve Malzemeleri Hangileridir?

Dış Cephe Söve Malzemeleri

Mimarca dış cephe söve malzemeleri eski ya da yeni her türlü yapıda rahatça kullanılabilen dekoratif yapı elemanlarından oluşur. Dış cephe söve kaplama malzemeleri yüksek nitelik EPS strafor malzemeden üretilmektedir. Dış cephe ürünlerimizin dışı, dış cephe şartlarına sağlam akrilik sıva ile kaplıdır.

Ayrıca Geçmişten Günümüze vazgeçilemeyen ahşap dokuyu straforla bütünleştirerek ahşap görüntülü yalı baskı ve söveyi üretmektedir. EPS yüksek basma dayanımı yardımıyla sağlamdır. Bünyesine su almaz ve donma çözülme dayanımı yüksek bulunduğundan dolayımı doğa şartlarına karşı sağlamdır. Dış cephede ki ısı değişimlerine karşı sağlam bulunduğu üniversite laboratuarlarında test edilmiştir.

Dış Cephe Uygulanmış En İyi Söve Malzemeleri 
Dış cephe ürünlerinin dışındaki özel sıva güneşin ultra viole ışınlarına karşı koruma sağlar, elastik yapısı yardımıyla çatlamayı ,kırılmayı ve yaşlanmayı engeller.

Kataloğumuzda bulunulan modellerin tasarımında Osmanlı, Selçuklu, Modern dış cephe mimari örneklerinden esinlenildi .

Mimarca Dış Cephe Süslemeleri kataloğundaki ürünlerin birbiri ile ölçü ve model bakımından uyumlu olarak tasarlanmıştır.

Söve, Denizlik, Kilit Taşı, Yalı Baskı, Payanda, Sütun, Sütun Başlıkları, Pencere Söve Taçları, Köşe taşı, Fugalı Dış Cephe Kaplamaları olmak üzere detaylı profilleri mevcuttur.

En İyi Söve Malzemeleri 
Yalı baskı ismini sunduğumuz siding şeklindeki ürünümüz dış cephe kaplaması olarak mantolomaya seçenek bir üründür. Dış cephe kaplaması olarak çok avantajlı olmasının nedeni yalın anlatımla sıvalı bir strafor olması nedeni ile ek file sıva gerektirmeden dış cepheye direkt olarak uygulanıp boyanabilmesinden ileri gelmektedir.