Villa Söve Modelleri, Söve Ev Modelleri


Villa Söve Modelleri, Söve Ev Modelleri

Villa Söve Modelleri, Villa Söve Çeşitleri

Villa Söve Modelleri Nedir : Tüm Söve Modelleri Kapı ve pencereleri yağan yağmur suyu ve dışarıdan gelebilecek her türlü sıvı maddeden güvenliğini sağlamak ve binanın cephe tasarımına mimari estetik kazandıran kapıların ve pencerelerin iki kenarına dikey olarak yapılan pencere ya da kapının üst kenarında ise yatay olarak yapılan yüzeyden öne doğru (dışa doğru), farklı malzemelerden yapılabilen natural taş, alimünyum, mermer, metal, poliüretan, beton, fibrobeton, alikobalt, poliproplen, EPS Polistiren strafor, XPS Polistiren strafor olarak üretilebilen mimari yapı elemanlarına söve denmektedir.

villa-sove-cesitleri 

Dış Cephelerde Ev Söve Modelleri

Ev Söve Modelleri Nedir : Pencerelerin bina dış cephesine bakan kısımlarına uygulanabileceği gibi istenirse estetik ve varlıklı manzara yönünden iç cephe sistemlerinde de uygulanabilir. Söve dış cephede iklim şartlarına sağlam her malzemeden yapılabilir. Villa Söve modelleri tanımında da belirtildiği gibi, pencere ve kapı boşluklarını yağmur sularından bir nebze olsun korumanın yanısıra estetik manzara hedefiyle kullanılmaktadır.

villa-soveleri-modelleri-ve-fyatlari 

CNC EPS Polistiren Söve Nedir Neden Avantajlıdır?. EPS Polistiren ev söve modelleri bizlere çoğu üstünlük sunar. Tasarımcıya çalışmalarında olabildiğince esneklik sağlar. Tasarımcı talebi villa söve tasarımını kendisi hazırlayarak 1/1 ölçekte çizme üstünlüğü sunar. Buna göre : Söve kesimini yapan CNC Operatörüne sahip olunan sövenin projesi (söve çizimleri) autocad içerisinde iletilir. Genel olarak DWG ya da DXF uzantıları tercih edilir. Operatör Söve EPS Strafor bloklarında imalat montajını hazırlar CNC söve kesim makinası otomatik olarak villa söve modelleri Kesilen ürünleri söve harcı ile kaplamak üzere kaplama makinesi cihazı sayesinde pürüzsüz bir yüzey elde edilerek kaplanır. Daha sonra kurumaya bırakınlan ev mantolama modelleri ürünleri ortalama 48 - 72 saat dinlendirilerek kurutulup alakalı şantiyeye sevk edilir.

villa-dis-cephe-sove-modelleri