Söve Desenleri, Söve Motifleri Nedir?


Söve Desenleri, Söve Motifleri Nedir?

Söve Desenleri, Söve Motifleri Nedir?

Söve fiyatlarının nasıl belirlendiğini önceki yazımızda açıklamıştık. Şimdi ise söve desenleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme gerçekleştirmek istiyoruz. Söve fiyatları değişikliğinin modeller üzerindeki etkisini tanımlamak gerek görülürse ilk önce modellerin en ve et kalınlıklarını baz alınır.
En ve et kalınlığından bahsederken gerçekten neyi ifade etmeye çalışıyoruz, ilk önce bunu açıklayalım. ‘’En’’ kavramı gerçekten hepimizin bildiği gibi bir ürünün uzunluk karşıtıdır. ‘’Et kalınlığı’’ ise bir ürünün asli kalınlığıdır. Örneğin; 5 cm fugalı Prekast ısı yalıtımı ürünü amacıyla 5 cm et kalınlığı ve 50 cm en diyebiliriz.

bina-dis-cephe-desenli-soveler 

Söve desenlerini sitemizden temin edebilirsiniz. söve desenlerinin hazırlanması konusu ile ilgili bilgi vermek gerek görülürse; 16 - 30 dansite (yoğunluk) sahip EPS (Expanded Polistren) sert köpükten üretilmektedir. Üretim safhasında mamüller özel programlar ile asli ölçülendirmeleri sağlanarak çizim durumuna dönüştürülür. Dönüştürülen bu çizimler CNC kesim makinasına transfer edilir ve bu makinalarda modeller biçim bulur.

sove-desenleri 

Söve Desenleri, Söve Motifleri İmalatı Teknikleri

Cnc Kesim Makinalarında biçim bulan söve motifleri akrilik bazlı özel formüllü bir yüzey harcı ile kaplanır bu kaplama aşağı yukarı 2,5 mm’dir. Yüzeyleri kaplanan söve modelleri kurutma bölümlerinde kurumaya bırakılır. Ortalama 2 gün kurumaya bırakılan söve modelleri uygulamaya hazır duruma gelmiş olur. Hazırlanan modelleri ebatları tarafında özel ambalaj ve kargo paketleri ile sipariş verdiği noktaya dayanıklı ve problemsiz ulaşması sağlanmaktadır.

dis-cephe-desenli-soveler 
söve desenleri ve söve motifleri et kalınlığı ve en ölçülerine göre fiyatlandırılmaktadır. Merak ettiğiniz bütün soru ve görüşleriniz amacıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Mimarca Söve - Yılkar İnşaat söve olarak söve motifleri ürünlerimiz eksper ve  profesyonelel söve desenleri, söve motifleri imalatı ekimizile gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin en kaliteli ve ideal fiyatlı söve motifleri ile binalarınız mimari kimlik kazanacak.