Söve Görselleri, Cam Söve Modelleri


Söve Görselleri, Cam Söve Modelleri

Söve Görselleri, Cam Söve Modelleri Nelerdir?

Söve fiyatları maliyet hesaplamasının nasıl belirlendiğini daha evvel yazdığımız makalemizde anlatmıştık. Şimdi ise cam söve modelleri, söve görselleri, yeni söve modelleri, taçlı sövei söve çeşitleri yani genel olarak dış cephe söve ve süslemeler olarak adlandırabileceğimizürünler ile ilgili bilgiler vermeyi hedefliyoruz. Söve fiyatları değişikliğinin söve görselleri üzerindeki etkisini tanımlamak gerek görülürse ilk önce modellerin en ve et kalınlıklarını baz almamız gerekiyor.

cam--kenari-sove-modelleriEn ve et kalınlığından bahsederken gerçekten neyi ifade etmeye çalışıyoruz, ilk önce bunu açıklayalım. "En" kavramı gerçekten hepimizin bildiği gibi bir ürünün uzunluk karşıtıdır. "Et kalınlığı" ise bir ürünün asli kalınlığıdır. Örneğin; 5 cm fugalı Prekast ısı yalıtımı ürünü amacıyla 5 cm et kalınlığı ve 50 cm en diyebiliriz. Söve fiyatları ve söve görselleri sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz. Cam Söve modelleri malzemelrinin imalatı ile ilgili bilgi verirsek; 16 - 30 dansite (yoğunluk) sahip EPS (Expanded Polistren) sert köpükten üretilmektedir. Üretim safhasında mamüller özel programlar ile asli ölçülendirmeleri sağlanarak çizim durumuna dönüştürülür. Dönüştürülen bu çizimler CNC kesim makinasına transfer edilir ve bu makinalarda modeller biçim bulur.

diz-cephe-sove-gorselleriCnc Kesim Makinalarında biçim bulan söve tipleri akrilik bazlı özel formüllü bir yüzey harcı ile kaplanır bu kaplama aşağı yukarı 2,5 mm’dir. Yüzeyleri kaplanan söve modelleri kurutma bölümlerinde kurumaya bırakılır. Ortalama 2 gün kurumaya bırakılan söve modelleri uygulamaya hazır duruma gelmiş olur. Hazırlanan modelleri ebatları tarafında özel ambalaj ve kargo paketleri ile sipariş verdiği noktaya dayanıklı ve problemsiz ulaşması sağlanmaktadır.

cam-kenari-sove-gorselleriYeni Cam Kenarı Söve Görselleri

Pencere Taçlı Söve et kalınlığı ve en ölçülerine göre fiyatlandırılmaktadır. Merak ettiğiniz bütün soru ve görüşleriniz amacıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Mimarca söve & Mantolama olarak mamüllerimizi eksper ve profesyonel kadromuz ile siz değerlerli tüketicilere sunmaktan sevinç duyuyoruz. Bu mutluluğumuzun asıl nedeni siz kıymetli müşterilerimizin memnuniyetinde saklığı olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğiz. Türkiye’ nin bütün bölgelerine ürün gönderilerimiz bulunmaktadır. Siparişlerinizi sitemizde tespit edilen ürün kod ve açıklamaları ile bizlerle iletişime geçin ve Türkiye’nin en kaliteli ve ideal fiyatlı mamülleri ile binalarınızı görsel bir şölene hazırlayın.

Söve yapımında sarfedilen malzemenin kalitesiyle eş değerde ısı yalıtımı değerleri farklılık göstermektedir. Duvara yapılan sövenin cm ölçüsüne göre ısı yalıtımı detaçlığişmektedir. 3 cm lik bir sövenin ısı yalıtım yüzde olarak % 40 iken 5 cm olan sövenin ısı yalıtımı %55 e yükselmektedir.

Sövede sarfedilen eps malzemenin dansitesi artırıldıkça hem ısı yalıtımını artırmış oluruz hemde ürünün ömrünü artırmış olunur.

Hangi dansite taçlı söve ya da kaç cm söve kullanmanız bulunduğunuz yöreye göre değişmektedir. Sizin amacıyla en ideal söve modellerini firmamızdan temib etmeniz mümkündür.