Söve Fiyatları 2019, Yeni Söve Modelleri, Çeşitleri Nelerdir?


Söve Fiyatları 2019, Yeni Söve Modelleri, Çeşitleri Nelerdir?

Söve Fiyatları 2019, Yeni Söve Çeşitleri Nelerdir?

Pencere söve çeşitleri ile birbirinden şık ve çağdaş bina, daire ya da villa dış dekorasyon çalışmaları ve dekorasyonları yaratabilirsiniz. Dış görsellikte, niteliğin ve şıklığın sağlanması hedefiyle sarfedilen ve çağdaş mimarinin bir değişmezi olan pencere sövelerinin imalatı ve montajı bizim profesyoneli bulunduğumuz dekorasyon çalışmalarımızdandır. Dış cephe pencere süslemeleri olarak tartışmasız listenin ilk esnasında pencere söveleri, uygulandığı bütün mekanlara değer katmaya devam ediyor. 

2019 Söve Modelleri ve Fiyatları

Geçmişten şu vakita kadar kadar, bütün prestij simgesi durumuna gelmiş olan yapı ve yapı dekorasyon çalışmaları arasında 2019 söve modelleri mutlaka ilk sırada yer almaktadırlar. Nostalji bulunduğu kadar, geleceğin mimarisinde bile her vakit projelerde ve tasarımlarda var olmaya devam edecek olan 2019 söve modelleri, birbirinden değişik ve şık modeller olarak fabrikamızda özenle hazırlanmaktadır. Söve sütun üretimimizin yanı sıra, her sütunun kendine ait olan sütun ayak ve sütun başlıklarının da imalatı yapılabilmektedir. İstediğiniz çap ve uzunlukta özel imalatımız bulunmaktadır.

Söve Malzeme Modelleri (EPS Strafor Dış Cephe Profilleri)
Söve kaplamaları ile strafor duvar süslemeleri, kolon ve kiriş giydirmeleri ve değişik aydınlatma sistemleri kullanarak ışıklı dekorasyon tasarımları yapabilirsiniz. Bütün tavan ve duvar dekorasyonlarında rahatça kullanabilirsiniz.

2019 kapı söve modelleri
yeni söve modelleri genelde çok katlı binaların kat birleşim yerlerine, villa kat aralarına, birtakım yapılarda çatı saçak altlarına ve pencere üstü tacı olarak kullanılmaktadır.