Mantolama Renkleri


Mantolama Renkleri

Mantolama Renkleri

Mantolama programlarının temel hedefi binayı manto amacıyla alarak dış yüzeyden gelebilecek sıcak ya da soğuk havadan ve yağış sularından binayı korumaktır. Üç değişik teknik ( içten, ortadan ve dıştan ) ile programbilen ısı yalıtımı sistemlerinde en uygun olanı dış cephe ısı yalıtımıdır. Uygulama dış yüzeyden uygulanacağı amacıyla mantolama dışında, binanın estetik olarak da zenginleştirilmesi ikinci hedef olarak karşımızda çıkmaktadır.


Dış ısı yalıtımıda tercih edilebilecek renkler, ısı yalıtım sistemleri ile uyumlu, silikon teknoloji yardımıyla suya dayanıklı, soluk alabilen ve kendi kendini temizleyebilen dış cephe boyalarından oluşmaktadır.

Tüm konut sakinlerinin ortak beğenisini kazanmak tarafında METPOR mantolama dizayn ekibi, kullandığı 3 ebatlı renklendirme teknolojisi ile program evvel renk kombinasyonları ve estetik yapı elemanlarını bina fotoğraflarınıza uygular. Bu verileri yalıtım projesi ardından beklenmedik neticelere yol açmamak adına konut yönetimine büyük ebatlı görseller durumunda sunar. Bu program sizlere, konutlarınızın program ardından bürüneceği yeni manzarası detaylı bir şekilde görebilme ve istendiği takdirde değiştirebilme imkanı sağlar.

Isı yalıtımı ile alakalı yapacağımız görüşmelerde, METPOR dizayn ekibinin konutlarınıza değer katacak estetik dizayn önerilerini öğrenebilirsiniz.

DIŞ CEPHE RENK KARTELASI ÖRNEĞİ

Mantolama renkleri, mantolama yaptırırken apartmanınızın dış görünüşü de önemli. Mantolama sayesinde eski yapı görünümüne sahip olan apartmanlar modern ve son teknik özelliklere sahip apartmanlara dönüşebilir. Tabi ki de işin ustasıyla çalışmanız önemli. Mantolama yaptırırken tercih edebileceğiniz renkler, ısı yalıtım sistemleri ile uyumlu, silikon teknoloji sayesinde suya dayanıklı, nefes alabilen ve kendi kendini temizleyebilen dış cephe boyalarından oluşmalıdır.

Tüm konut sakinlerinin ortak beğenisini kazanmak doğrultusunda METPOR tasarım ekibi, kullandığı 3 boyutlu renklendirme teknolojisi ile uygulama öncesinde renk kombinasyonları ve estetik yapı elemanlarını bedeli karşılığında bina fotoğraflarınıza uygular. Bu bilgileri yalıtım projesi sonrasında beklenmedik sonuçlara yol açmamak adına konut yönetimine büyük boyutlu görseller halinde sunar. Bu uygulama sizlere, konutlarınızın uygulama sonrası bürüneceği yeni görünümü ayrıntılı bir şekilde görebilme ve istendiği takdirde değiştirebilme olanağı sağlar.

Isı yalıtımı ile ilgili yapacağımız görüşmelerde, METPOR tasarım ekibinin konutlarınıza değer katacak estetik tasarım önerilerini öğrenebilirsiniz. Başlıca renkler aşşağı da belirtilmiştir. Daha detaylı bilgi almak ve diğer renk seçeneklerini görmek istiyorsanız, Mimarca Yetkilileri ile irtibata geçebilirsiniz.