Dış Cephe Mantolama İşlemi Kaç Günde Tamamlanır ?


Dış Cephe Mantolama İşlemi Kaç Günde Tamamlanır ?

Dış Cephe Mantolama İşlemi Kaç Günde Tamamlanır ?


Dış cephe ısı yalıtımı uygulaması zamanı, binanın metrajına, binanın mimarisine, mantolama uygulama ekibi ve hava koşullarına göre değişiklik gösterir.

Konutlarımızı kışın soğuk yazın ise sıcaktan koruyan ısı yalıtım programları sergilediği performans ile 4 mevsim kalıcı çözüm sağlamaktadır. Rutubetsiz, sıhhatli ve konforlu bir hayat ortamı sunmasının yanında evlerinizi küf ve nemden koruyarak bakım ve tamir masraflarınızı asgari orana indirmektedir.

Dış cephe yalıtım programları, ısıtma ve soğutma giderlerinin %40-60 arasında azalmasına niçin bulunduğu enerji tasarrufu ile 3 yıl gibi kısa bir sürede yalıtım harcamalarınızı geri kazanmanızı sağlamaktadır. 1 aylık bir sürede faturalarınızı oldukça düşürebilirsiniz.


Isı yalıtımın ekolojik dengeyi korumaya yardımcı bir sistem olması ile eş güdümlü Türkiye ve Avrupa standartlarına uygunluk göstermektedir.

Normalde ortalama 1000 m² lik bir bina, olumsuz koşullar olmadığı takdirde METPOR Söve Mantolama Ürünleri profesyonel kadrosuyla 15 ila 25 gün içinde bitmektedir. Mantolama işlevini gerçekleştirmesine ait iş zamanı kuşkusuz ehemmiyetlidir fakat saatinde bitirilecek diye programda uyulması gereken kuruma vakitlerinin ve programda tatbik edilmesi gereken kıstaslarının atlanmadan bir fiil uygulanması ehemmiyet arz eder.

Belirli bir vakitde programın bitirilmesi gerekiyorsa ekip adedi arttırılarak ve kurulan iskele adedi çoğaltılarak belirlenmiş olan metrajlar çok daha kısa vakit içinde bitirilebilir. Mesela 15.000 m² lik bir site programsında 20-30 gün gibi kısa bir vakitde 20 kişilik bir kadro ve 5000 m² lik bir iskele ile rahatça bitirilmektedir.