Dış Cephe Mantolama & Dış Cephe Kaplama


Dış Cephe Mantolama & Dış Cephe Kaplama

Dış Cephe Mantolama, Dış Cephe Isı Yalıtımı

Dış Cephe Mantolama, yalnızca Dış Cephe Isı Yalıtımı değil, Hem de ses yalıtımı da sağlamaktadır. Dış Cephe Mantolama yönteminde sarfedilen yalıtım levhası, ses yalıtımı konusu ile alakalı da gayet başarılıdır. Bu şekilde dışardan gelen seslerin yapı içerisine girmesi engellenmiş olur, aynı şekilde içerdeki seslerin dışarıya çıkması da engellenmiş olacaktır. Genellikle gürültülü ve kalabalık alanlarda tespit edilen yapılarda çok işe yarayacak olan mantolama yöntemi, yalıtım konusu ile alakalı tam bir uzmandır. Mantolama prosedürü yapılmadan evvelce iyi bir plan cetveline gereksinim vardır.

 

İlk olarak kullanılacak malzemeler tam olarak belirlenmelidir, daha sonra mantolama tekniğinin yapılacağı yapı ile alakalı lüzumlu ölçüler alınmalıdır. Ölçümler yapılırken titiz ölçekler kullanılmalı, bütün detaylar göz önünde bulundurularak iyi bir plan cetveli oluşturulmalıdır.

 

Artan dünya nufusuna paralel olarak tüketim de süratle artıyor. Bu artışı karşılamaya çalışan natural kaynaklar ise gün geçtikçe tükeniyor. Kontrolsüz enerji kullanımı nedeniyle dünyamızın geleceği tehdit altında. Dünya kaynaklarını verimli bir şekilde kullanmak, hem kendi bütçemize hem de ülke ekonomisine mühim ölçüde katkı sağlar. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak, kaynakları daha verimli bir şekilde kullanmakla mümkündür. Doğal kaynakların mühim bir alanı yakıt olarak kullanılıyor. Yaşadığımız mekanlarda ise enerji kaynaklarını genelde kışın ısınmak, yazın ise serinlemek hedefli kullanıyoruz. Binalarda ısı kayıpları; kapı ve pencerelerde, çatıda, zeminde, havalandırma sistemlerinde ve duvarlarda oluşmaktadır. En yüksek enerji kaybının oluştuğu yerler ise binaların duvarlarıdır. Bu ısı kayıplarının önlenmesi ve makul ısının binalarda daha uzun vakit muhafaza edilebilmesi, duvarlarda ısı yalıtımı ile mümkündür.

Dış Cephe Mantolama  


Yönetmeliklere makul olarak ısı yalıtımı uygulamasının yapılması ile ısınma ve serinleme harcamalarımızdan %50’ye varan enerji tasarrufu sağlamamız mümkündür. Yuvalarımızda konforlu bir hayatı hepimiz hakediyoruz. Çevreyi, doğayı ve natural kaynakları korumayı kendisine prensip edinen METPOR, senesinin bilgi birikimi, uzmanlığı ve öncülüğüyle, yalıtım konusu ile ilgili da size çözümler sunuyor. METPOR ile size hakettiğiniz konforu yaşatıyor.

METPOR'un Sağladığı Avantajlar ile hayat sürdüğümüz mekanlarda sıcaklık farkını dengeleyerek ısıl konfor sağlıyor. Yapıların dayanıklılığını artırarak ömrünü uzatıyor. Sağladığı enerji tasarrufuyla yatırım maliyetlerini düşürüyor. Dekoratif görünümüyle binalarınıza değer katıyor. Ve... Enerjiyi daha verimli kullanarak, istikbal nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmamıza katkıda bulunuyor. METPOR

Dış Cephe Isı Yalıtımı 

Dış Cephe Isı Yalıtım Uygulamaları

Dış Cephe Mantolama ile oratalama olarak %50 ile %60'lık ısı yalıtım tasarrufları sağlanabilmektedir. Dış cephe mantolama ile ev ekonomisine, ülke ekonomisine yarar sağlamakla beraber uzun vadeli olarak tabiata sağlayacağı yararlarda göz ardı edilmemelidir.

Dış Cephe İzolasyonu 

Dış Cephe Mantolama Sistemleri

Dış cephe mantolama sistemlerinde ısı yalıtım sistemleri fiyatları piyasada derhal derhal aynı ama malzemeler detaylı dir yada işçilikler değişik çıkmaktadır sizin amacıyla araştırıp fiyatların ortalaması ve açıklaması alındı oluşturulan bu prosedür neticesinde nem ,rutubet ,ısı yalıtımı gibi sorunler muhakkak ortadan kalkıyor tabi bütçeyede yardımcı oluyor. Genellikle tecrübeli bir kadro olması lazım fiyat derhal derhal aynı pis ve düzgün baştan sağma çalışan bir ekibin ardından çıkacağı sorunlerde bulmak yardım alabilmek sorun olmaktadır.

Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri 

Dış Cephe Mantolama Fiyatları

Dış cephe mantolama fiyatları malzeme Ve Yapılan İşçilik Her firma ile kıyaslanmaması gerekir. Dış Cephe Mantolama M2 Birim Fiyatları ürün kalesi ve çeşitlerine göre değişikler gösterir. Mantolama Plakaları ise 3 Cm ile 5 cmlik EPS Strafor köpükler şeklindedir. Fakat Müşterilerimizin Dış Cephe'de Yanmazlık seviyesi ile ve ısı yalıtım seviyesinde en çok tercih ettileri ürün ise Taşyünü Mantolama ürünüdür.

Dış Cephe Mantolama Uygulaması