Dış Cephe Mantolama ve Söve Uygulaması


Dış Cephe Mantolama ve Söve Uygulaması

Dış Cephe Kaplamaları İle Mantolama & Söve Uygulaması

Dekoratif süsleme elemanları olan söveler son yıllarda cephelerde sıklıkla kullanılmaya başlandı. Söve görsel olarak zengin cepheler yaratmasının yanında tasarım zenginliği ve uygulama kolaylığı da sağlamaktadır. Bu nedenle kullanım alanları gittikçe artmaktadır. İstanbul' da ısı yalıtımı yaptırmak isteyen site ve apartman sakinleri, mantolama uygulaması ile birlikte söve uygulaması da istemektedirler. Söve uygulaması binanın dış cephesine görsel estetik kazandırdığı için oldukça önemli bir yapı elemanıdır. İstanbul’ da mantolama ve söve uygulaması için en önemli husus işini çok iyi bilen deneyimli söveli dış cephe kaplama ustalarına yaptırmak gerekmektedir.

Klasik Mantolama ve Mimarca Dekoratif Dış Cephe Kaplaması, Bir Başka Deyişle Söveli Mantolama

Mimarca Söve ve Mantolama Ürünleri olarak üretimini yaptığımız dış cephe kaplama ile sektöre hizmet vermekteyiz. Tasarımlara göre cephelerde kimi vakit klasik mantolama klasik mantolama kimi vakitte dekoratif mantolama sistemleri kullanılmaktadır. Yapılan Ar-ge çalışmalarımız neticesinde sektöre kazandırdığımız ürünlerden olan dekoratif hazır mantolama sistemleri yapı alanında kullanım kısmı gerektiğince artmıştır. Klasik mantolama sistemine karşı dekoratif mantolama olarak alternatif tasarım çözümü amacıyla geliştirilmiştir. Uygulaması pratik, basit ve hızlıdır. Hem de Dış cephe kaplama modelleri seçenekleriyle de yapılarda mantolama yapar iken cephelere dekoratif bir manzara kazandırmaktadır.

Mantolama Söve Uygulaması Yani Söveli Mantolama

İstanbul ‘da söveli mantolama yapılarak binalar mimari kimliği olan yapıya dönüşmektedir. İstanbul 'da yaşayan kişiler görsele ve çevreye çok önem verdiklerinden dolayı İstanbul' da söveli mantolama tercih edilmektedir. Söve uygulamalı mantolama yı yaptırmak çok kolay bir iş değildir. Söve uygulamalı mantolama işçiliğine hakim deneyimli ekiplere sahip firma ve bu şirketler tecrübeli olmalıdır.