Mimari Yapılarda Giydirme Cephe


Mimari Yapılarda Giydirme Cephe

Mimari Yapılarda Dış Cephe Giydirme

Son dönemlerdeki mimari yapılar gittikçe mimari anlamda güzelleşmektedir. Bunu çevrenize bakarak kolayca teyit edebilirsiniz. Bunun nedeni olarak güzel mimari işçilik olabilir; ancak buna ek olarak bir şey daha vardır. Dış Cephe Giydirme İşlemi! Dış Cephe Giydirme Uygulaması binaların dış cephesinin estetik bir görünüm kazanmasını sağlamaktadır. Ayrıca bu işlemin yanında doğal olarak ısı yalıtımı ve ses yalıtımını da yapmaktadır. Bu nedenle işlev bakımından oldukça ekonomi sağlamaktadır.

Giydirme Cephe Çeşitleri Nelerdir?

Dış Cephe Giydirme Sistemleri pek çok çeşitle uygulanabilmektedir. Bunlara örnek olarak Transparan Cephe Giydirme, Kompozit Cephe Giydirme, Ahşap ve taş dış cephe kaplama ve bizim alanımız olan strafor cephe giydirme gibi bir çok çeşidi bulunmaktadır. Kullanacağınız ve ortama uygun bir binaya bu kaplamaları yaparak insanlar tarafından beğenilen bir bina oluşturabilirsiniz. Dış Cephe Giydirme uygulamasınnda kullanılan malzemeler de oldukça kalitelidir. Örneğin taş kaplama da normal bir taş kullanılmaktadır. Strafor Cephe Giydirme Aynı Zamanda mantolama yani ıısı yalıtımı özellliği taşıdığı için oldukça tercih edilen bir dış cephe giydirme tekniğidir. Yüksek değerde ısı yalıtımı sağlar.

Dış Cephe Giydirme Uygulamaları Hazır Dekoratif Dış Cephe Kaplama Modelleri ile Oldukça Pratiktir.

Rüzgara, suya dayanıklı yapıda taşlar kullanılmaktadır. Aynı şekilde diğer kaplamalar için de bu durum geçerlidir. Yine cephe mantolama sisteminde polyester ve kalsit in birleştirilerek çok dayanıklı bir sistem kurulmaktadır. Bu sayede de yapılan kaplamalar oldukça uzun süre dayanmaktadır. Birde yine bizim alanımız olan hazır panel söve kaplama olarakta bilinen dekoratif dış cephe kaplamaları da vardır. Bu hazır dış cephe kaplama ürünleri montaja hazır halde olup, işçilik ve zamandan Dış Cephe Giydirmeişlerinde oldukça avantaj sağlar.