Mantolama Çeşitleri Ve Fiyatları


Mantolama Çeşitleri Ve Fiyatları

Mantolama Çeşitleri ve Fiyatları


Mantolama ısı kayıplarını engellemek ve ses yönünden izolasyon dayanıklılık suretiyle uygulanmaktadır. İşlemi isteyen şahıslar mantolama tipleri ve ücretleri hususu ile ilgili internetten inceleme yaparak yada mantolama hususu ile ilgili hizmet veren firmalara birebir danışarak bilgi almaktadır.

Mantolama Türleri

Binalara yapılan mantolama prosedürü vasıtası ile ısınma giderlerinde son derece büyük fark yaratılmaktadır. Aynı biçimde ses yalıtımı hususu ile ilgili da mantolama prosedüründen yardım alınabilmektedir. Binaların iç ve dış seksiyonlerine mantolama prosedürü uygulanabilmektedir. Bunun yanı sıra çatılara, tavanlara, pencerelere ve yüzey döşemeleri de dahil olmak suretiyle değişik çoğu alana mantolama prosedürü uygulanabilmektedir. İzolasyon gereksinimi hissedilen değişik çoğu alanda mantolama prosedüründen yardım alınmaktadır.

Mantolama Ücretleri

Mantolama prosedüründeki fiyat seviyeleri uygulanacak alana ve kullanılacak malzemeye bağlı olarak değişiklik göstermiştir. Uygulanacak mantolama prosedüründe kullanılacak malzemelerin m2  fiyatı 15 TL’ den başlamaktadır. İşçilik giderleri de işin içine dahil edildiğinde m2  olarak 50 TL’ den başlayan fiyat seviyeleri ile prosedür uygulanmaktadır. Tabi bu fiyatlar kullanılacak malzemenin niteliğine uygulanacak alana ve işi yapacak şahsa bağlı olarak değişiklik göstermiştir.


Bir önceki yazımız olan Isı Yalıtım Malzemeleri Fiyatları Başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.