Isı Yalıtımı Modelleri


Isı Yalıtımı Modelleri

Isı Yalıtımı Modelleri

Yalıtım malzemeleri kategorisinde tespit edilen ısı yalıtımı modelleri çok çok değişik ve nitelikli markanın değişik gereksinimlere yanıt veren mamülleri denilmektedir. Eviniz, iş konumunuz gibi çok çok değişik alanda sağlayacağınız yalıtım, konfor verirken tasarruf etmenize katkıda bulunmakta. METPOR, Home, Polisan, Kalekim, İzocam, Sonax gibi sektörünün en önemli markaların da ötesinde mamüller vererek sektördeki konumunu dayanıklılaştırmış ve bu manada da niteliğini sadece Türkiye’ye değil bütün Dünya’ya da duyurmuştur. METPOR ısı yalıtım modelleri tanıttığı türler arasında çoğu ürün bulunmaktadır. İç ve dış cephe ısı yalıtım boyası, cam macunu, alüminyum yansıtıcı plaka, foamboard mantolama levhası ve izole boru gibi mamülleri METPOR’un resmi web sitesi üstünden satın alabilirsiniz.

Isı Yalıtımı

Aynı kategori altında tespit edilen su bazlı iç ve dış cephe izolasyon malzemeleri %25'e kadar ısı tasarrufu sağlıyor. Uygulanan kat adedine göre bu miktar %40'a kadar yükseliyor. Radyatör arkalarında sarf edilen alüminyum yansıtıcı plakalar ısısın dışarı kaçmasını engelliyor ve bölge geri kazandırıyor. Foamboard levhalar %100 kapalı gözenekli yapısı vasıtası ile suyu ve nemi bünyesine geçirmiyor, yüksek bir ısı kazanım sayısal değeri sunuyor. Darbelere dayanıklı izole boru tipleri ısınma sistemlerinizin dışarıya verilen ısıyı hapsederek yüksek mantolama sağlıyor. Her türlü gereksinime yanıt veren nitelikli ürün tipleri vasıtası ile tasarruf yapar iken konforun keyfini çıkartabilirsiniz. Daha az ısınma maliyeti ile daha çok ısınırsınız.

METPOR ısı yalıtım modelleri arasında tespit edilen ve üstün ısı yalıtım bilhassari yayınlayan mamüller, ücretleri ile de bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. İhtiyacınız olan ürünü ya da malzemeleri basitçe alabilirsiniz. Mutfak, banyo, balkon, havuz gibi alanlarda su yalıtımı dayanıklılık için sarf edilen mamüllere de erişebilirsiniz. Farklı malzemelerin kullanım alanları hakkında türlü verilere ürün üstüne tıklayarak basitçe ve çabucak erişebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Isı Yalıtımı Çeşitleri Başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.