Dış Cephe Söve Fiyatları


Dış Cephe Söve Fiyatları

Dış cephe Söve fiyatları için konuşacak olursak yapılarınızın estetik görünümünü de artırdığı için binanıza değer katacaktır bu yüzden de bunu bir kalite göstergesi olarak görmek doğru olacaktır. Söve binalarınıza estetik bir güzellik sunmanın yanı sıra ısı, ses gibi dış etkenlere karşı yüksek dayanımlı bir izolasyon malzemesidir. Özellikle pencere etraflarında kullanılan söveler zeminden daha yüksek bir boyut verirler bu da dış cephe söve fiyatlarını değiştiren faktörler arasındadır. Çünkü burada sizin tercihinize göre modellerde de farklılıklar olabilecektir.

Söve cephe tasarımı, söve imalatı ve söve montajı firmamız Mimarca tarafından yapılmaktadır. Süsleme ve detay çözümlemelerde kullanılan kapı ve pencere söveleri değişik model ve ebatlarda olduğu için dış cephe söve fiyatları farklılık gösterebilmektedir. Söve binalara dekoratif bir görünüm kazandırır.

Dış cephelerde söve uygulaması yapılırken yağmurla birlikte kendini yıkama ve temizleme özelliği olan özel boyalar kullanıldığı zaman, sövelerin zaman içinde kirlenmesi önlenmiş olur. Söveler, kilit taşları, taçlar, kat silmeleri, sütunlar yapıların dış cephesinde değişik yerlerde süsleme elemanı olarak kullanılmaktadır. Söve uygulaması iyi yapıldığı takdirde yapı ömrüne eş değer ömre sahip olmaktadır.

Söve fiyatları metretül olarak hesaplanır. Sövelerin modellerine göre fiyatlarda farklılık göstermektedir. Dış cephelere uygulanan söveler hammaddesindeki köpüğün dan sitesi yüksek olduğu için, % 60 ile %70 gerçek oranda mantolama sağlamaktadır.

Bir önceki yazımız olan dış dış cephe söve modelleri başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.