Dış Cephe Söve Çeşitleri


Dış Cephe Söve Çeşitleri

Dış Cephe söve çeşitleri, yalnızca ısı yalıtımı konusunda değil aynı zamanda değil, ısı izolasyonu konusunda da ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Dış Cephe söve ve mantolama tekniğinde sarf edilen yalıtım levhası, ısı izolasyonu hususu ile alakalı da amaç edinmiştir. Bu biçimde dışardan gelen sıvılarında konutların içerisine girmesi engellenmiş olur, aynı biçimde içerdeki ısının dışarıya çıkması da engellenmiş olacaktır. Özellikle kapı ve pencere alanlarında kullanılırken yapılarda çok işe yarayacak olan estetik tekniği, yalıtım hususu ile alakalı tam bir bütünlük sağlayacaktır. Söve ve Mantolama prosedürü yapılmadan evvelce iyi bir plan çizelgesine gereksinim bulunmaktadır.

İlk olarak kullanılacak malzemeler tam anlamıyla belirlenmelidir, daha sonra mantolama tekniğinin yapılacağı yapı hakkında gerekli olan ölçüler alınmalıdır. Ölçümler yapılırken titiz ölçekler kullanılmalı, bütün ayrıntılar göz önünde bulundurularak iyi bir plan çizelgesi oluşturulmalıdır.

Dış Cephe Söve Modelleri

Dış cephe söve çeşitleri kullanılarak ortalama olarak%50 ile %60'lık ısı yalıtım tasarrufları sağlanabilmektedir. Dış cephe mantolama ile ev ekonomisine, ülke ekonomisine yarar dayanıklıakla eş güdümlü uzun vadeli olarak tabiata sağlayacağı avantajlarda göz ardı edilmemelidir.

Dış cephe söve çeşitleri sistemlerinde, ısı yalıtım sistemleri, ücretleri pazarda aşağı yukarı aynı ancak malzemeler ayrıntılı ya da işçilikler yönünden farklılık gösterir. Sizin için araştırıp ücretlerin ortalaması ve açıklaması oluşturulan bu prosedür sonunda nem, rutubet, ısı izolasyonu gibi hatalar mutlaka ortadan kalkıyor tabi bütçenize de yardım etmiş olur. Söve konusunda tecrübeli bir kadro olması lazım fiyat aşağı yukarı aynı pis ve düzgün baştan sağma çalışan bir ekibin ardından çıkacağı hataları bulmak yardım alabilmek problem olmaktadır.