Söve Fiyatları İzmir


Söve Fiyatları İzmir

Söve ve Mantolama gibi konular doğru ve derli toplu bir şekilde yapıldığı vakit tam verim alınabilir. Bu sebeple söve fiyatları İzmir konusunda bilgi vermeden önce doğru bir mantolama yönteminde olması gereken hususları sıralamaya çalışalım. Her şeyden evvelce mantolama prosedürü esnasında hava şartlarının oldukça mühim bulunduğunu söylemeliyiz. Genellikle yağmurlu ve karlı vakit içinde mantolama prosedürü gerçekleştirmek sakıncalı olabilir, bilhassa ortam mantolama prosedürü esnasında böyle vakitlere denk getirmemeye çalışmalıyız. Dikkat etmemiz gereken bir başka hal da ısı yalıtım levhasının genişliğidir. Isı yalıtım levhasının genişliği aslide 2-10 cm arasında değişim göstermiştir. Bu değişim, bölgenin fiziki şartlarından sebeplenmektedir. Isı yalıtım levhasının kalınlığı, mantolama prosedürü başlamadan evvelce bütün şartlar göz önünde bulundurularak hesaplanmalıdır.

İzmir Söve Fiyatları

Söve fiyatları İzmir piyasasında hizmet veren METPOR ürünleri büyük strafordan bloklardan bilgisayar yardımı ile kesilir. Ardından 2 metre uzunluğundaki strafor söve kaplama için hazır olur. Söve imalatı için bütün strafor söve blokları kesimi bittikten sonra söve kaplama adımına geçilir. Söve kaplama makinesi ile strafor söve üstüne söve harcı kaplanır. Bu prosedür 6-7 saniye vakit alabilir. 2 metrelik uzunluğundaki strafor söve, söve kalıplarından geçer ve alabildiğince söve harcı alır.

Söve ücretleri İzmir hesaplamaları yapılırken, strafor maliyeti, sarf edilen söve harcı ve kar marjının toplamlarından meydana gelir. Söve Fiyatları kısmını araştırdığınızda; her sövenin fiyatı çok ilgilice hesaplanmıştır. Söve ücretleri ortalama ya da düze sayılardan oluşmamaktadır.

Bir önceki yazımız olan Söve Fiyatları İstanbul başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.