Söve Fiyatları İstanbul


Söve Fiyatları İstanbul

METPOR ve Mimarca olarak söve cephe dizaynı, söve imalatı, Söve ve söve montajı firmamız doğrulusunda uygulanmaktadır. Söve fiyatları İstanbul Süsleme ve ayrıntı çözümlemelerde sarfedilen kapı ve pencere söveleri değişik model ve boyutlarda üretilebilmektedir. Söve mevzutlara dekoratif bir manzara kazandırır. Dış cephelerde söve programı yapılırken yağmurla eş güdümlü kendini yıkama ve temizleme özelliği olan özel boyalar kullanıldığı vakit, sövelerin zaman içerisinde kirlenmesi önlenmiş olur. Bu sayede METPOR ürünleri Söve fiyatları İstanbul olarak her zaman karlı bir yatırım olmuştur. Söveler, kilit taşları, taçlar ,kat silmeleri, sütunlar yapıların dış cephesinde değişik yerlerde süsleme elemanı olarak getirilmektedir. Söve programı iyi yapıldığı takdirde yapı ömrüne eş değer ömre sahip olmaktadır.

Söve fiyatları İstanbul metretül olarak hesaplamaları yapılır. Sövelerin modellerine göre fiyatlarda değişiklik gösterebilecek bir konudur. . Dış cephelere yapılan söveler hammadde ‘sindeki köpüğün dansitesi yüksek bulunduğu için, % 60 ile %70 asli miktarda ısı izolasyonu karşılamaktadır.

Söve, sütun kaplama, kat silme, denizlik..vb cephe aksesuarları için sarfedilen bu malzemeler poliüretan ham maddeli malzemeler olup yanmaya karşı dayanımı son derece düşüktü .Dış cephe elemanları olduğundan bu risk daha çoktur. Dış cephelerinizde söve ürünleri kullandığınız da tasarım açısından da faydasını göreceğiniz gibi konutunuzun değerinin de artırılmış olduğunu anlarsınız. Buradan yola çıkacak olursak söve yalnızca estetik ve güzellik değil bir anlamda da yapının değerini artıran bir üründür.

İstanbul Söve Fiyatları

Söve fiyatları İstanbul ürünlerinin uygun fiyatlı olmasına tesir eden bir diğer mevzu ise söve imalatıdır. Söve 3 değişik biçimde üretilebilir. Bu tekniklerde söve ücretlerini tamamıyla tesirleyebilmektedir. Bunlar çekme, püskürtme, kumlama metodlarıdır. Ancak hem söve yapımcısı hem de tüketici için ideal ve mantıklı olanı çekme ile söve imalatıdır.

Bir önceki yazımız olan Söve Fiyatları Ankara başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.