Söve Fiyatları Ankara


Söve Fiyatları Ankara

METPOR direk olarak fabrikadan üreterek satış işlemi yapmaktadır. Dolayısıyla bugün söve fiyatları Ankara arasında en uygun fiyat kalitesini yakalayabileceğiniz önemli bir markadır. Yapı Marketleri, söve satan firmaları ya da ısı yalıtım firmalarını, Söve Satış Danışmanları ile satış işlemi gerçekleştirmez. Bu piyasa tekniğinde çoğu masraflar bulunmaktadır (yakıt,satış danışmanı maaşı vb.) ve bu masraflar söve ücretlerindeki maliyeti çoğaltır. METPOR’un Ucuz söve fiyatları Ankara hizmeti verebiliyor olmasının nedeni ise fabrikadan söve imalatı ve söve satışı yapması ve hiçbir aracı firma kullanmadan söve satış yapmasıdır. Çünkü her bir bayi ve aracı firma için söve komisyonu ve kazancı olması gerekecektir. O amaçla METPOR fabrikadan söve siparişi için ucuz söve fiyatları Ankara firmasıdır. Bayi ya da aracı firmaların kazanacakları kadar iskontolu Söve satın alabiliyor oluyorsunuz.

Tüm bu yukarıda sıraladığımız unsurlardan ötürü METPOR alış verişleri yapar iken 2-3 lira ucuz söve alacam diye, uzun vadede tadınızı kaçırmamalısınız. Bilinen, bilinen çoğu Kaliteli Üretim Yapan Söve İmalatı firmaları var. Bu Söve Şirketleri ile Çalışmanızı tavsiye ediyoruz. Bu firmaların hangileri bulunduğunu merak ettiğinizi biliyoruz. Eğer bu Söve Şirketleri ile irtibata geçerseniz, aradaki nitelik farkını daha ilk ilişkide fark edersiniz.

Nasıl Ucuz Söve Satıyoruz?

Strafor söve bloklarından söve modellerine göre kontrollü olarak kesilir. Ardından söve kaplama makinasında kaplamaya hazır olur. Hazırlanan söve kaplama harcı, strafor sövenin üstüne kaplanmak üzere söve kaplama makinasından, söve modeline göre seçilen kalıptan geçirilir. Makinaya girişte yalnızca strafor mantolama olan ürün makinanın hemen tespit edilen söve kaplama harcının içersinden geçirilir ve kaplanması gereken alanların söve kaplaması yapılır. Bir söve ortalama 6-7 saniyede söve kaplama makinasından geçer ve kurumaya hazır söve olarak geçer.

Bir önceki yazımız olan Pencere Söve Fiyatları başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.