Pencere Söve Fiyatları


Pencere Söve Fiyatları

Pencere Söve Fiyatları

Pencere Söve cephe elamanları kullanıcıları için çoğu dekoratif seçenek de sunulmaktadır. Değişik kalınlık ve genişlikte malzemeler Söve serileri arasında bulunmaktadır. Bunun yanısıra kullanıcıların özel isteklarıne göre istek ettikleri türler de en kısa vakitte Söve niteliğinde temin edilebilir.

Söve, sütun kaplama, kat silme, denizlik..vb cephe aksesuarları için sarfedilen bu malzemeler poliüretan ham madeli malzemeler olup yanmaya karşı dayanımı son derece düşüktür. Dış cephe elemanları olmasından bu risk daha çokdır. Alternatif olarak bu aksesuarlar için GRC (Glassfiber Reinforced Concrete) cam elyaf donatılı beton malzemesi kullanılarak, yanma riski ortadan kalkar, bakım ve boya gereklitirmediği için de evladiyelik malzemelerdir.

Pencere Söve Ücretleri

Pencere söve modellerinin iki tür kaplama tekniği bulunmaktadır. Bunlar sıvama ve kumlama teknikleridir.

Pencere Söve fiyatları metretül olarak hesaplamaları yapılır. Sövelerin modellerine göre pencere söve fiyatları da değişiklik göstermiştir. Dış cephelere yapılan söveler hammaddesindeki köpüğün dansitesi yüksek bulunduğu için, % 60 ile %70 asli miktarda ısı izolasyonu karşılamaktadır.

Söve cephe dizaynı, söve üretimi ve söve montajı yapan METPOR firmamız Yapı doğrulusunda uygulanmaktadır. Süsleme ve ayrıntı çözümlemelerde sarfedilen kapı ve pencere söveleri değişik model ve boyutlarda üretilebilmektedir. Söve konutlara dekoratif bir manzara kazandırır. Dışcephelerde söve programı yapılırken yağmurla eş güdümlü kendini yıkama ve temizleme özelliği olan özel boyalar kullanıldığı vakit, sövelerin vakitla kirlenmesi önlenmiş olur. Söveler, kilit taşları, taçlar, kat silmeleri, sütunlar yapıların dış cephesinde değişik yerlerde mantolama elemanı olarak kulldile getirilmektedir. Söve programı iyi yapıldığı takdirde yapı ömrüne eş değer ömre sahip olmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Pencere Söve Modelleri başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.