Pencere Söve Modelleri


Pencere Söve Modelleri

Pencere Söve Modelleri

Mantolama ve dış cephe kaplaması sonrasında en çok imal edilmiş olan ve satışı yapılan ürünlerin başında pencere söve modelleri gelmektedir. Söve fiyatlarının uygun olması pencere söve modelleri ile ilgili olarak daha fazla satış yapılmasına sağlanmış olduğu gibi aynı zamanda güzel tasarımlar sayesinde binanıza dekoratif bir görüntü sağlamaktadır. Pencere söve fiyatı başka söve türlerine göre çok daha hesaplıdır.

Mimarca bünyesinde üretilmiş olan söveler kalite noktasında önemli bir ayrıntıyı sağlamıştır. Aşağıdaki özelliklerle birlikte kullanımda sağladığı faydalarda şu şekildedir.

Yalıtım düzenine tam uyumludur ve bilhassa pencere kenarında ekstra ısı izolasyonu sağlar.

Nem ve rutubetten tesirlenmez.

Sövenin Hafif olması sebebiyle binaya ek olarak yük binmez.

Yüzeyde sarf edilen akrilik sıva esnek yapıda olup oldukça sağlamdır.

Kışın donma ve çatlama, makalen yumuşama ve sarkma yapmaz.

Dış Cephe Pencere Söve Modelleri

Mimarca, toptan pencere söve modelleri konusunda başarılı bir geçmişe sahiptir. Yapı marketler, Yalıtım firmaları, Mantolama firmaları, inşaat firmaları ile toptan söve hususu ile ilgili eş güdümlü çalışmaktayız. Firma hedefimız süratli ve ucuz söve satışları uygulamak olmasından ötürü Toptan söve satışlarımıza her gün daha çok sürat vermekteyiz. Bununla eş güdümlü söve hususu ile ilgili son kullanıcıların ulaşması,satın alması, nitelikli söve bulması hususu ile ilgili problem hayat sürdürdüklerindan ötürü kendi mevzutlarına yalıtım ,mantolama yaptıran müşterilerimize de parekende satış gerçekleştirmekteyiz.

Bir önceki yazımız olan Söve Market başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.