Söve Market


Söve Market

MiMARCA Söve Market

Söve konusunda model çeşitliliği çok sayıda bulunmakta. Ancak söveyi doğru söve market tercih edilerek almakta en doğru seçenek olacaktır. Sanıyorum ki söve konusunda fikir sahibi olmayan kişilerde vardır bu anlamda söve nedir? Öncelik olarak bunun yanıtını vererek başlayalım.

Söve Nedir?

Söve, Eps strafor bloklardan kesilerek, üstüne söve harcı adı verdiği içerisinde silis kumu ve bağlayıcı tutkal olarak tanınan Akrilik harç ile üstüne 1,5 ila 2 mm arasında değişen ölçülerde kaplanan pencere kıyılarına yapılan hatta koratif hatta ek ısı izolasyonu gerçekleştiren dekorasyon ve cephe aksesuar malzemesidir. Tasarımcılar doğrulusunda yüzlerce söve model tipleri bulunmaktadır. Sade manzaradan fazlaca gösterişli pencere söve türlerine kadar firmanın mamülleri arasında bulabilirsiniz.

Sövenin tüketimindeki asıl gaye ek ısı izolasyonu dayanıklıdır. Çünkü konutlarda en fazla soğuklar pencere kıyılarından gelir. Bunun içerisinde hem ek ısı izolasyonu dayanıklı hatta binanın dış cephesi kaplandıktan sonra görsel manada daha güzel bir manzara meydana çıkması için söve tüketilir. Ama bir ya da atılmamalıdır ki sövenin asıl hedefi ek ısı izolasyonudur.

Söve market konusunda en doğru ürünü nerede bulacağınız ile ilgili olarak ise METPOR firmasının bu konuda başarılı çözümler sunduğunu söyleyebiliriz. Firma söve market ile ilgili modellerine de sitesi üzerinde yer veriyor.