Dış Cephe Kaplama Modelleri


Dış Cephe Kaplama Modelleri

Dış Cephe Kaplama

Mantolama tıpkı biz insanların giyinmesi gibi. Bina dış cephesinin giydirilmesine verilen addır. İlk senelerde mantolama kelimesine eşdeğer olarak Maltolama olarak biliniyordu. Binada ısı izolasyonu sağlamak amacıyla yapılan ısı yalıtım uygulaması değişik katmanlardan oluşur. Mimarca Söve ve Mantolama olarak 2003 yılından bu yana yaptığımız ar-ge çalışmalarıyla. Binaların gereksinimlerine cevap veren ısı yalıtım malzemeleri kullanmaktayız. Çünkü her binanın gereksinimleri birbirinden değişiktir. Yani her yapının değişik gereksinimleri vardır. Dış Cephe Kaplama yani Mantolama yapılırken bu ihtiyaçlara cevap verecek ısı yalıtım malzemeleri seçilmeli ve tekniğine ideal bir şekilde dış cephe kaplama uygulaması yapılmalıdır. Mantolama yaptırmanın faydalarını sıralamak gerekirse:

Dış Cephe Kaplama Nasıl Yapılıyor?

Dış Cephe Kaplama yapılmadan evvelce binada keşif yapılmalı. Binanın gereksinimleri net olarak belirlenmelidir. Mimarca Mantolama Ürünleri sizlere bu hizmeti tamamıyla bedelsiz olarak sunar. Mimarca merkez ofisle irtibata geçerseniz en kısa vakitte lüzumlu keşif yapılıp, dış cephe kaplama uygulamasının nasıl olması gerektiği ile ilgili süratli bir değerlendirme alırsınız.

Bu değerlendirmeler dış cephe kaplama çeşitleri, dış cephe kaplama fiyatları, dış cephe kaplama modelleri, dış cephe kaplama panelleri hangi türde olabileceği şeklinde bilgilerdir.

Dış Cephe Kaplama fiyat bilgi kapasitesi binanızın gereksinimlerine göre belli olacaktır. Keşifle birlikte Mimarca Söve ve Mantolama Ürünleri eksperleri binanızın gereksinimlerine uygun dış cephe kaplama ısı yalıtım malzemeleri listesi hazırlar ve dış cephe kaplama m2 fiyat verilerini de sizinle paylaşırlar. Bundan sonra yapılması gereken kendiniz ya da bina idaresi ile birlikte mantolama kararı alınarak işi Mimarca eksperlerine bırakmanız yeterli olacaktır. Alanında profesyonel bu ekip sizler amacıyla en doğru mantolama amacıyla dış cephe kaplama malzemeleri ile ilgili lüzumlu verileri vereceklerdir.