Dış Cephe Mantolama Fiyatları


Dış Cephe Mantolama Fiyatları

Dış Cephe Mantolama Fiyatları

Yazımızda dış cephe mantolama metrekare ( m2) birim fiyatlarına ve mantolamanın faydalarına biraz değineceğiz. Dış cephe mantolama binalarda ısı yalıtım amaçlı yapılıp yüksek derecede ısı yalıtım sağlar, dış cephe kaplama maliyeti olarak yüksek fiyatlarda ortaya çıkabilmektedir. Fakat biz hangi malzemenin m2 birim fiyatını sizlere sunacağız.

mantolama sistemi ısı, su ve kısmi ses yalıtımını sahibi olan komple izolasyon sistemidir. Sistem, ısı izolasyonunda, ısıtma ve soğutma giderlerinden % 50 tasarruf sağlamaktadır. Cepheden meskene su alma, rutubet ve yoğuşma gibi faktörleri kaldırarak % 100 etkili olan ve bina ömrü müddetince net çözüm gerçekleştiren tek sistemdir.

Mantolama M2 Fiyatları

Sistem yüksek yoğunluktaki straforların, polistren bazlı, mantolama içerikli yapıştırıcı ve sıvalarla dış cepheye uygulanması ile gerçekleşmektedir. Sistemin ömrü, doğru tüketimi ve doğru program neticesinde bina ömrü ile eşdeğerdir.

Mantolama sistemi ısı, su ve kısmi ses yalıtımını sahibi olan komple izolasyon sistemidir. Sistem, ısı izolasyonunda, ısıtma ve soğutma giderlerinden % 50 tasarruf sağlamaktadır. Cepheden meskene su alma, rutubet ve yoğuşma gibi faktörleri kaldırarak % 100 etkili olan ve bina ömrü müddetince net çözüm gerçekleştiren tek sistemdir.