Söve Modelleri - Söve Çeşitleri


Söve Modelleri - Söve Çeşitleri

Pencere Söve Modelleri - Pencere Söve Çeşitleri


söve modelleri ve fiyatları özel dizayn ve özel ölçü olarak ta üretilebildiği gibi standart detaylı katalog ürünü olarak ta imal edilebilmektedir. söve başlı başına bir ürün kategorisi olmasına rağmen, şantiye çevrelerinde denizlik, kat silmesi, saçak profilleri, payanda, söve taçları, köşe taşları gibi ürünlerde söve ürünleri olarak adlandırılmaktadır. strafor duvar paneli makalesini inceleminizi tavsiye ederiz.

 

Yeni Söve Modelleri

Ürün yelpazemizde 30 yeni söve modelleri mevcuttur. EURO ve DOLAR kurlarındaki dalgalanma söve modelleri ve fiyatları amacıyla direk tesir eden bir unsurdur. Tüm söve çeşitleri ve fiyatları amacıyla buraya TIKLAYABİLİRSİNİZ... 

 

Köşe Söve Modelleri

Günümüzde en çok tercih edilen yapı malzemesi olarak köşe söve modelleri çok çok rağbet görmektedir, bilhassa İstanbul söve firmaları değişik modeller ve seçeneklerle başta İstanbul olmak üzere bütün ülkemize hizmet vermektelerdir. 


Geldiğimiz nokta söve türlerine baktığımızda ülkemizde en iyi söve modellerini bizlerle bir araya getiren firmaların başında Mimarca Söve firması ilk sıralarda yer almaktadır. Kendine has ürettiği söve tipleri ile en çok tercih edilen firma özelliğini taşıyan Mimarca dekor süratli ve teknoloji alt yapısı ile mantolama çalışmalarına devam etmektedir, müşterilerinin internet üzerinden söve modelleri ile ilgili gereksinimlerini ön planda tutarak söve modelleri internet sitesini yayına alarak sık sık güncel dış cephe kaplama ile ilgili verileri paylaşmaktadır.

 

 

 


 


strafor kesim, maket pasta, dış cephe kaplama