Mantolama Uygulaması Püf Noktaları


Mantolama Uygulaması Püf Noktaları

Mantolama Uygulaması


Her site de ya da apartmanda rastgele bir dış cephe mantolama uygulaması yapılması istenmiyorsa o zaman mutlaka iyi bir firma seçilmesi gerekiyor. Mantolama uygulaması yapılmasına karar verildikten sonra ise doğru bir firmanın arayışına başlanmalıdır. Burası mantolama yapılma aşamasının en önemli noktasıdır. Çünkü kullanılacak olan malzeme ve de malzemeyi uygulama tekniği önemlidir. bu noktada METPOR ürünleri her zaman tercih nedenlerinin ilk sırasında yer alır. YILKAR İnşaat bu noktada size her zaman kaliteli işçilik sunan firmalar arasında yer almaktadır. Markanın garantisinin sağlanması için dış cephe uygulaması paket sistemi olması gerekir. Aksi durumda garanti geçerli olmayacaktır. Bu da mantolamanın önemli noktaları arasındaki yerini almaktadır.


Paket sisteminden kastımız ise kullanılan malzemenin komple doğru bir firmaya ait olmasıdır. Piyasada (Capatect Dalmaçyalı, Polisan Enerji Exelans, Baumit, Marshall, Fawori, Alsecco, KYK, TERRACO vb.) çok çok dış cephe mantolama (ısı yalıtımı) paket sistemi yapan firma mevcut. Malzemeyi mantolama paket sistem olarak kolaylıkla sağlayabilirsiniz, yalnız uygulayıcı olarak eksper bir uygulayıcı firma bulmak ve işi sorunsuz yaptırmak aslında çok zordur. Buda ikinci Mantolama Püf Noktası


Mantolama Uygulamasında Uzman Firma Bulmak


Ülkemizde mantolama firmaları arasında yapılan araştırmalara baktığımızda tüketicilerin bu noktadaki memnuniyet seviyesi oldukça düşüktür. Çünkü fiyat odaklı çalışıldığı için kaliteden uzak ve uygun olmayan işçilikle birlikte bu uygulamalar en ucuz maliyetlere doğru çekilmek istenmektedir. Bir binanın mantolama için ayırması gereken belli bir ücret söz konusudur. Bu ücretin altında bir fiyata yaptırılmak istendiğinde memnuniyetsizliğin oluşması da bir anlamda normaldir. Bu yüzden de fiyat odaklı değil daha çok kalite odaklı tercihte bulunmak her zaman doğru olandır.