Mimari Yapılarda Giydirme Cephe


Mimari Yapılarda Giydirme Cephe

Mimari Yapılarda Giydirme Cephe

Son zamanlardaki konutlar gittikçe mimari anlamda güzelleşmekteler. Bunu etrafınıza baktığınızda basitçe tespit edebilirsiniz. Bunun sebebi olarak güzel mimari işçilik olabilir; yalnız buna ek olarak bir şey daha vardır oda dış cephe giydirme konusu.

Dış Cephe Giydirme Uygulaması binaların dış cephesinin estetik açıdan düzgün bir görünüm kazanmasını sağlar. Ayrıca bu prosedürün yanı sıra doğal olarak mantolama ve ses yalıtımını da yapmaktadır. Bu nedenle fonksiyon bakımından son derece ekonomi sağlamaktadır. dış cephe kaplama sistemleri birçok çeşitle uygulanabilmektedir. Bunlara örneğin Transparan Cephe Giydirme, Kompozit Cephe Giydirme, Ahşap ve taş dış cephe kaplama ve bizim alanımız olan strafor cephe giydirme gibi birçok çeşidi bulunmaktadır. Kullanacağınız ve ortama makul bir binaya bu kaplamaları yaparak insanlar tarafından beğenilen bir bina oluşturabilirsiniz. Dış Cephe Giydirme uygulaması için kullanılan malzemeler de son derece kalitelidir. Örneğin taş kaplama da normal bir taş kullanılmaktadır. Strafor Cephe Giydirme Aynı Zamanda mantolama yani ısı yalıtımı özelliği taşıdığı için son derece tercih edilen bir dış cephe giydirme yöntemidir. Yüksek değerde ısı yalıtımı sağlar. strafor duvar paneli makalesini inceleminizi tavsiye ederiz.

Dış Cephe Giydirme


Dış cephe uygulaması için rüzgara, suya dayanıklı yapıda taşlar kullanılmak zorundadır. Aynı şekilde diğer kaplamalar için de bu durum geçerlidir. Yine Prekast Cephe Kaplama sisteminde polyester ve kalsit in birleştirilerek çok dayanıklı bir sistem kurulmaktadır. Bu sayede de yapılan kaplamalar oldukça uzun süre dayanmaktadır. Birde yine bizim alanımız olan hazır panel söve kaplama olarak da bilinen dekoratif dış cephe kaplamaları da vardır. Bu hazır dış cephe kaplama ürünleri montaja hazır halde olup, işçilik ve zamandan Dış Cephe Giydirme işlerinde oldukça avantaj sağlar.