Dış Cephe Mantolama Firmasını Nasıl Seçerim?


Dış Cephe Mantolama Firmasını Nasıl Seçerim?

Dış Cephe Mantolama Firması


Dış cephe izolasyon sektörüne baktığımızda tamamlandığı iddia edilen uygulamaların hemen hemen % 15’i kadar yarım bırakılıyor. Daha sonrasında ise memnuniyetsizlik oranı ise %45 oranında oluyor. Bunu göze almak isteyenler bu uygulamayı yaptırırken kurumsal olmayan firmaları tercih edebiliyorlar. Ancak kurumsal firmalarla çalışılması halinde bunun bir avantaj olacağını söylemek mümkün. Kurumsal firmalarla genelde sorun yaşanmayacak yaşanmış olsa bile sorun kısa zaman içerisinde teknik elemanlar tarafından çözümleniyor.

Bu tarz uygulamalarda sorunun hemen çözülmesi yaşanan sıkıntıları da kökten ortadan kaldıracaktır. Mantolama uygulaması baştan sona kadar süreçte uzman muhatap gerektirir. Soru ve sorunların çözümünde her zaman etkili olacaktır.


Dış Cephe Firmasının Kurumsal Olması


Kurumsal firmaların müşterilere sunmuş olduğu diğer bir avantaj ise, uyguladığı farklı sistemler ile düşürdüğü birim maliyet oranları sayesinde, müşterilerine çok daha ucuz ve çok daha kaliteli hizmet verebilmeleridir. Mantolama uygulaması öncesinde hazırlatacağınız bir teknik şartnamenin çeşitli firmalara iletilerek fiyat talebinde bulunabilir ve hazırlattığınız teknik şartnameye göre verilen fiyat tekliflerinden, firmalar arası farkları rahatlıkla tespit edilebilir.

Dış Cephe Firması Şeffaf Olmalı


Mantolama uygulaması yapan firma ile ilgili seçimlerde dikkat edilmesi gereken diğer konular arasında; firmanın İzoder’ e üye olması, bünyesinde kurumsal bir yapı içeriyor olması, uygulamayı takip edebilecek bir teknik kadrosunun olması, işi yapabilirlik derecesi, mali gücü ve elbette referansları en önemli kriterlerden bazılarıdır.